Opslagruimte al vanaf 1,3 m³

OpslagBox Eerselheeft units vanaf 1,3 m³, in elk formaat tot aan 20 m3. Daarnaast beschikt OpslagBox Eersel over inbraakbeveiliging en videobewaking. Uw spullen zijn bij ons in veilige handen.

Opslagruimte in Eersel

Wij verhuren opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Ideaal wanneer u tijdelijk over extra opslagruimte wilt beschikken om uw spullen op te slaan.

Waarom OpslagBox Eersel?

Uw spullen staan in een bewaakte ruimte middels camera’s. Altijd toegankelijk middels uw eigen unieke pincode, 7 dagen per week van 08.30 tot 20.30 uur.

Self-storage bij OpslagBox Eersel

 USelf-storage bij OpslagBox Eersel houdt in dat bedrijven en particulieren hun goederen extern op kunnen slaan. Meestal is er sprake van ruimte tekort, of moet er tijdelijk een oplossing gezocht worden om goederen op te slaan. Wanneer je in een 1 of 2 kamerappartement woont, is er vaak sprake van ruimte tekort. Hierdoor is het handig wanneer iemand extern ruimte huurt en hierdoor bijvoorbeeld toch zijn winterbanden, kerstspullen, etc. op kan slaan. Bedrijven hebben soms ook opslagruimte tekort. Bijvoorbeeld wanneer in de wintermaanden het terras niet buiten kan staan, of wanneer er een grote voorraad is, waar intern geen ruimte voor is. Dan gaat men op zoek naar externe opslagruimte.

Zelf ten alle tijden toegang hebben tot uw goederen!

Wanneer je voor self-storage in Eersel kiest, kunt u van ‘s morgens 08.30 uur tot ‘s avonds 20.30 uur bij uw goederen. U heeft een eigen opslagunit met een eigen slot en eigen sleutel. U beschikt ook over een pincode waarmee u het pand en de lift naar de self storage binnen kan treden. Alles is veilig door alarm, met camera’s bewaakt en verwarmd opgeslagen bij ons.

Neem contact op

Contactgegevens

OpslagBox Eersel
Onderdeel van JUMBO Jan Daris in Eersel.

Willibrorduslaan 8 

5521 KC Eersel

E-mail: info@opslagboxeersel.nl

Telefoon: 0497 558540

WhatsApp: 06-22216143